Ontstoppingen afvoer, riolering en buizen

Verstopte riolering of afvoerbuis? Rioolrat lost de verstopping zo snel mogelijk op.

Verstoppingen zijn doorgaans binnen 1 tot 1,5 uur verholpen!

En dit zonder onverwachte kosten.

Ontstoppen afvoerleidingen

Rioolrat ontstopt

Lokale verstopping

Buizen en afvoerleidingen kunnen na verloop van tijd dichtslibben door intensief gebruik. Bijvoorbeeld: een verstopte keukengootsteen, een verstopte wastafel, een verstopt doucheputje of een verstopt ligbad. Sommige lokale verstoppingen zijn eenvoudig zelf op te lossen. Raadpleeg onze tips om zelf een lokale verstopping op te lossen.

Moeilijk bereikbare verstoppingen

Voor andere verstoppingen, zoals moeilijk te bereiken verstoppingen of totale verstoppingen van afvoeren, schakelt u best professionele hulp in.

Ontstoppen riolering

Rioolrat kan iedere riool reinigen en ontstoppen zonder de riolering aan te tasten. Zo bent u verzekerd van een correct werkend rioleringssysteem. Als ervaren ontstoppingsbedrijf beschikt Rioolrat over alle middelen en technieken om de verstopping te oplossen. Bovendien realiseert Rioolrat dit snel, zodat u zo weinig mogelijk overlast heeft. Neem contact om onze oplossingen voor rioolproblemen te leren kennen.

Prijzen ontstoppingen

Geen verrassingen of onverwachte kosten

Wat kost een ontstopping? De Rioolrat werkt met een vast uurtarief, dus geen onverwachte kosten. Bovendien worden 80% van alle ontstoppingen bij particuliere klanten al in 1 tot 1,5 uur opgelost. Dankzij onze jarenlange ervaring kan Rioolrat immers verstoppingen snel oplossen.

Heldere prijsindicatie

Indien het werk voor het ontstoppen moeilijk in te schatten is, ontvangt u van Rioolrat vooraf een heldere prijsindicatie. Dus geen verrassingen bij Rioolrat! Vraag meteen uw offerte voor ontstopping.

Het materiaal van Rioolrat is aangepast om hardnekkige ontstoppingen op te lossen. Zo bent u zeker van een snelle en professionele ontstopping.

Onderhoudscontract

Bedrijven en appartementsblokken kunnen ook een onderhoudscontract afsluiten om een periodiek onderhoud uit te laten voeren. Preventief onderhoud van riolering en afvoerbuizen kan immers heel wat nare problemen voorkomen.

Ontstoppingsmiddel

Gevaren

Ontstoppingsmiddelen zijn erg schadelijk voor het milieu en kunnen uw leidingen of verbindingen tussen buizen beschadigen. Bovendien kunnen ontstoppingsmiddelen bij verkeerd gebruik brandwonden en ademhalingsproblemen veroorzaken. Alsook kunnen de agressieve zuren schade toebrengen aan bad, lavabo, vloertegels,…

Veilige ontstoppingstechnieken

Rioolrat ontstopt uw leidingen en afvoeren met hoge druk en/of ijzeren veren. Deze ontstoppingstechnieken zijn speciaal ontworpen om geen schade aan te brengen en lossen het probleem ook effectiever en sneller op. Zo bent u zeker dat de verstopping volledig is opgelost niet terugkeert.

Dringend ontstoppen verstopte afvoer

Een verstopping komt nooit gelegen… U kunt Rioolrat steeds contacteren, want ook voor dringende situaties staat Rioolrat voor u paraat! Wij verzekeren u een snelle en vakkundige oplossing.

Oorzaken verstoppingen

Naast het oplossen van een verstopping is het kennen van de oorzaak even belangrijk.  Zo kunt u immers verstoppingen voorkomen  in de toekomst.

Indien de oorzaak ongekend is of bij terugkerende verstoppingen is een camera inspectie aangewezen. Zo kunt u snel en zonder breekwerk de oorzaak van de verstopping ontdekken. Bijvoorbeeld verstoppingen veroorzaakt door beschadigen, verzakkingen, wortelingroei of breuken.

Vaak voorkomende oorzaken van verstoppingen