Camera inspectie

Camera inspectie van afvoerbuizen of riolering om de oorzaak van verstoppingen te achterhalen.

Zonder graven of breekwerk weet u precies wat de oorzaak van het probleem is.

Camera inspectie of rioolonderzoek

Oorzaak verstopping achterhalen

Een verstopping oplossen is een zaak, maar indien de oorzaak niet wordt wegenomen, keert het probleem terug. In deze situaties biedt camera inspectie of rioolonderzoek de oplossing. Zeker wanneer de afvoer of riolering regelmatig verstopt.

Inspectie zonder graven of breekwerk

Rioolrat zoekt uit waarom de afvoer of riolering verstopt. Hiertoe beschikt Rioolrat over camera-inspectie. Zo wordt de oorzaak opgespoord en dit zodanig dat u er zo weinig mogelijk hinder van ondervindt. Eveneens kan Rioolrat de exacte locatie van de verstopping of het probleem opsporen. Opsporen van leidingen en putten geeft, tot op de centimeter nauwkeurig, de locatie van het probleem aan.

Resultaten nazicht riool en afvoerbuizen

Wanneer afvoerbuizen of de riolering wordt geïnspecteerd met behulp van een rioolcamera, kunnen onder meer volgende oorzaken aan het licht komen:

Deze oorzaken en defecten kunt u vervolgens aanpakken. Waar vereist kan Rioolrat een verslag opstellen waarmee u eventuele schade en kosten kunt verhalen bij uw verzekering.

Uitstekend
Gebaseerd op 30 recensies
Rohnny Paulus
Rohnny Paulus
Top service , zeer snel geholpen ! Vriendelijke man Goeie afspraken op voorhand ivm de prijs Dikke aanrader !!
Pieter Bormans
Pieter Bormans
Zelfs als het probleem volledig uw eigen schuld is, doet hij nog zijn best om je verder te helpen. Geeft niet rap op. Top service
Bart G
Bart G
Fonny
Fonny
Heel snel en vriendelijk aanradertje
Melissa Noens
Melissa Noens
Heel vriendelijk en heeft mij goed kunnen helpen met ontstopping wc. Goede service gewoon top.
Franky Verdurmen
Franky Verdurmen
Joke Knockaert
Joke Knockaert
Katrien Beysen
Katrien Beysen
Goede service, gemaakte afspraken worden nageleefd, stipt op tijd, probleem werd professioneel verholpen aangename, fijne man.
Jessica Somers
Jessica Somers
Heel goede en snelle hulp gekregen. Al het nodige werk werd op een vriendelijke manier en met een lach afgehandeld. Ten zeerste een aanrader!
Frieda Biesmans
Frieda Biesmans
Zeer tevreden over de service, direct prijsafspraak. Moeilijk probleem met de afvoer zeer professioneel met veel zorg opgelost. Een aanrader.